Kahvikumppaneiden suunnittelupalvelu

Kahviasiantuntijamme Markku Hietarinta on toiminut pitkään kahvialalla. Hänellä on kokemusta kahviloiden perustamisesta. Hietarinta tuntee kahvit ja niiden valmistukseen liittyvät vaiheet.

Hyvän kahvin valmistaminen edellyttää puhtaita, toimivia valmistusvälineitä, hyvää kahvilaitetta, kylmää, puhdasta vettä sekä laadukasta, kahvilaitteelle sopivaksi jauhettua kahvia.

Kahvikumppanit auttavat, kun suunnittelet kahvin valmistusta ja siihen liittyviä käytännön asioita. Kyseessä voi olla vaikkapa kahvilan perustaminen. Kahvikumppaneiden suunnittelupalvelu auttaa asiakasta kehittämään liiketoimintaansa.

 Hyvää kahvia, kiitos!

Kahvilakulttuuri on voimistunut Suomessa viime vuosina. Suomalaiset haluavat juoda laadukasta, hyvää kahvia, joka on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista. Menestyvässä kahvilatoiminnassa on otettava huomioon asiakkaiden toiveet ja vaatimukset, sekä henkilökunnan ammatitaito.

Kahvikumppanit ovat mukana suunnittelussa sen kaikissa vaiheissa. Suunnittelemme yhdessä, kuinka kahvila on myyvä ja toimiva niin asiakkaille kuin henkilökunnalle, mitkä ovat oikeat laitteet kahvilan tarkoituksiin ja miten ne on syytä sijoittaa asiakaspalvelun, ergonomian ja käytännöllisyyden kannalta.

Kahvikumppaneiden suunnittelupalvelun antina ovat käytännölliset ja tekniset ratkaisut. Meiltä asiakas saa ensiarvoisen tärkeitä tietoja, jotka perustuvat asiantuntemukseen ja pitkäaikaiseen, käytännön kokemukseen kahvialalta.

 Haluatko menestyä kahvilayrittäjänä?

Ota yhteyttä kahviasiantuntijoihimme puhelimitse 010 2799 260 tai sähköpostitse kahvikumppanit@kahvikumppanit.com, niin menestytään yhdessä!

Layer-37