Carimali Armonia Soft Plus
armonia_soft_plus

Armonia Touch on Carimalin automaattinen erikoiskahvilaite jossa on käyttöä helpottava 7 tuumainen kosketusnäyttö. Metallinen suodatinyksikkö takaa suorituskyvyn ja kestävyyden suurissakin kapasiteetti vaatimuksissa. Laitteessa oleva maitopumppu takaa laadukkaan ja nopean maitovaahdon sekä mahdollisuuden tehdä kylmiä erikoiskahveja. Höyrypillillä voidaan myös vaahdottaa/kuumentaa maito käsin. Laitteeseen voidaan ohjelmoida 30 erillaista juomaa. Puhdistustoimet ovat helppoja opastavan näytön ansiosta.

 Optiot:
– Toinen mylly
– Kaakaosäiliö
– Maitojauhesäiliö
– Läpivienti käytetylle kahville tason alle
– Kupinlämmitin
– Maitojääkaappi sensorilla

Jura We 6
jura_we_6

 Kahvi vapauttaa mielet ja simuloi luovuutta. Uusi WE6 valmistaa asiantuntevasti täydellisen valikoiman kahviklassikoita ristrettosta ja espressosta café crèmeen.

Vesisäiliö jonka tilavuus on 3 l, papusäiliö, johon mahtuu 500 g kahvipapuja ja kahvinporosäiliö, johon mahtuu 25 annosta, tekevät tyylikkäästä ammattilaistasoisesta kahvikoneesta ihanteellisen ratkaisun paikkoihin, joissa nautitaan päivittäin noin annosta 30 erikoiskahveja. Innovatiiviset teknologiat mullistavat kahvin nauttimisen. Koneen etupuolella olevat painikkeet ja moderni TFT-näyttö tekevät käytöstä uskomattoman helppoa, kokemattomillekin käyttäjille.

Uusimmilla teknologioilla luodaan täydellinen nautinto

WE6 tarjoaa 8 erilaista erikoiskahvia. JURA on parantanut entisestään lyhyiden erikoiskahvien täydellistä uuttoprosessia, jolloin WE-malliston koneilla pystyt valmistamaan joka kerta ammattibaristan standardien mukaista kahvia. Kuusitasoinen AromaG3 kahvimylly takaa sen, että kahvi tulee jauhettua optimaalisesti. Kahvimylly jauhaa aina tuoreet pavut nopeasti mutta samalla riittävän hienovaraisesti säilyttäen aromit. Säädettävään uuttoyksikköön mahtuu 5 – 16 grammaa kahvia, ja sillä varmistetaan aina optimaaliset uutto-olosuhteet. JURA:n kehittämä Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimoi uuttoajan. Kun haluat valmistaa ristretton tai espresson, se pakottaa kuuman veden jauhetun kahvin läpi lyhyin välein.

TÜVin sertifioima hygieniatakuu

Puhtaus ja hygienia ovat olennaisen tärkeitä työpaikalla, jolloin sisäänrakennetut huuhtelu- ja puhdistusohjelmat yhdessä erityisesti JURA:n kahvikoneita varten kehitettyjen puhdistustuotteiden kanssa varmistavat täydellisen hygienian napin painalluksella – se on jopa TÜV Rheinlandin sertifioima, jolloin WE6 on erinomainen valinta tiloihin, joissa toimitaan HACCP* -järjestelmän mukaisesti.

Niin yksilöllinen kuin omat vaatimuksesikin

Koska vaatimukset vaihtelevat tilanteesta toiseen, WE6-koneessa on tarjolla monia ohjelmointi- ja räätälöintivaihtoehtoja. Jauhetun kahvin ja veden määrä voidaan mukauttaa vastaamaan henkilökohtaisia mieltymyksiä sekä käytettyjen kuppien ja lasien kokoa. Määrätyt erikoiskahvit voidaan myös asettaa etusijaIle ottaen samalla muita pois käytöstä. Haluttaessa käytössä on useita toimintatiloja, jotka sallivat esiasetusten ja kupin koon muuttamisen ainoastaan syöttämällä määrätty näppäinyhdistelmä. Tällä estetään mahdolliset virheet.

Jura We 8
jura_we_8

 

Heille, jotka rakastavat erikoiskahvia

Siellä missä asiakkaat, henkilökunta ja vierailijat voivat nauttia huippulaatuista kahvia, ilmapiiri on rento, avoin ja tuottava. Kuka tahansa, joka arvostaa elämän hienompia asioita, suurta erikoiskahvivalikoimaa ja esteettistä nautintoa, rakastaa WE8-kahvikonetta.

Vesisäiliö jonka tilavuus on 3 l, papusäiliö, johon mahtuu 500 g kahvipapuja ja kahvinporosäiliö, johon mahtuu 25 annosta, tekevät tyylikkäästä ammattilaistasoisesta kahvikoneesta ihanteellisen ratkaisun paikkoihin, joissa nautitaan päivittäin noin annosta 30 erikoiskahveja.

Innovatiiviset teknologiat mullistavat kahvin nauttimisen. One-Touch-toiminnolla luot trendikkäitä erikoiskahveja, kuten esim. latte macchiato, flat white tai cappuccino hyvin helposti vain napin painalluksella. Koneen etupuolella olevat painikkeet ja moderni TFT-näyttö tekevät käytöstä uskomattoman helppoa, kokemattomillekin käyttäjille.

Uusimmilla teknologioilla luodaan täydellinen nautinto

WE8 tarjoaa 12 erilaista erikoiskahvia. JURA on parantanut entisestään lyhyiden erikoiskahvien täydellistä uuttoprosessia, jolloin WE-malliston koneilla pystyt valmistamaan joka kerta ammattibaristan standardien mukaista kahvia. Kuusitasoinen AromaG3 kahvimylly takaa sen, että kahvi tulee jauhettua optimaalisesti. Kahvimylly jauhaa aina tuoreet pavut nopeasti mutta samalla riittävän hienovaraisesti säilyttäen aromit. JURA:n kehittämä Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimoi uuttoajan. Kun haluat valmistaa ristretton tai espresson, se pakottaa kuuman veden jauhetun kahvin läpi lyhyin välein. WE8-koneen One-Touch-toiminnolla voit valmistaa trendikkäitä erikoiskahveja, jotka viimeistellään maidolla tai maitovaahdolla napin painalluksella, ilman että sinun tarvitsee siirtää kuppia.

Niin yksilöllinen kuin omat vaatimuksesikin

Koska vaatimukset vaihtelevat tilanteesta toiseen, WE8-koneessa on tarjolla monia ohjelmointi- ja räätälöintivaihtoehtoja. Jauhetun kahvin ja veden määrä voidaan mukauttaa vastaamaan henkilökohtaisia mieltymyksiä sekä käytettyjen kuppien ja lasien kokoa. Määrätyt erikoiskahvit voidaan myös asettaa etusijaIle ottaen samalla muita pois käytöstä. Haluttaessa käytössä on useita tiloja, jotka sallivat esiasetusten ja kupin koon muuttamisen vain syöttämällä määrätty näppäinyhdistelmä.

Jura XS9 Classic
impressa_xs9_classic

 

Kahvinystävälle modernit erikoiskahvit kuten latte macchiato ja cappuccino ovat yhtä houkuttelevia kuin perinteisesti mieleen tulevat espresso ja café crème.

Tämä kehitys luo kysyntää ratkaisuille, jotka sopivat pienille liikkeille, toimistoille ja catering-yrityksille. Näiden kaikki vaatimukset täyttyvät ja ylittyvätkin IMPRESSA XS9 Classicilla, joka valmistaa 12 erilaista tuotetta mukaan lukien trendijuoma latte macchiaton – napin painalluksella.

– Latte macchiato ja cappuccino napin painalluksella
– ESM© (E.S.M. ©)
– Papumäärän näyttö
– Sisäänrakennetut huuhtelu/pesu- ja kalkinpoisto-ohjelma
– Mahdollisuus käyttää myös jauhettua kahvia

Jura XJ9
impressa_xs9_classic

 

One-Touch Cappuccino / Latte -toiminto mahdollistaa erikoiskahvien valmistuksen maidolla ja maitovaahdolla, yhdellä napin painalluksella.

Juran uusi Fine Foam -maidonvaahdotin valmistaa silkkisen pehmeää ja täyteläistä maitovaahtoa. Maitokahvit valmistuvat laitteen vasemmalla puolella olevista suuttimista, joita voi säätää korkeussuunnassa jopa 150 mm korkeille laseille.

Laitteessa on myös erillinen kuumavesihana. Halutun kahviannoksen valinta on tehty erittäin helpoksi 3,5 tuuman TFT -värinäytön ansiosta. Kaikki annokset voidaan ohjelmoida tarkasti halutunlaisiksi.

XJ9 on varustettu normaalia suuremmalla papusäiliöllä, johon mahtuu noin 500 g kahvipapuja. Myös suurempi, 4 litran vesisäiliö, ja noin 30 annoksen purusäiliö varmistavat ettei laitetta tarvitse täyttää ja tyhjentää usein.

Jura Giga 5
impressa_xs9_classic

 

Täydellisen tarkkaa taituruutta

GIGA 5 määrittää uudelleen täysautomaattisten kahvikoneiden ominaisuudet mitä tulee suorituskykyyn, ulkonäköön ja kahvivalikoimaan. Ammattilaistekniikka on näin löytänyt tiensä myös koteihin, joissa vaaditaan parasta. Laite tarjoaa ennennäkemättömän valikoiman kahvierikoisuuksia, pystyy valmistamaan kaksi erikoiskahvia kerralla ja täyttää siten vaativimmankin kahvinystävän jokaisen unelman.

Nopea ja hiljainen kahden keraamisen kahvimyllyn ansiosta.

Maitoa ja kahvia samanaikaisesti kahden virtausmittarin, kahden pumpun ja kahden lämmitysjärjestelmän avulla.

19 yksilöllisesti ohjelmoitavaa erikoiskahvia Luo oma kahvierikoisuutesi hetkessä kiertokytkimen avulla.

Yksilöllinen, puhdaslinjainen muotoilu

Laadun ylistystä – tuplana

Jokainen valmistettu kahvi on täydellinen. Kiitos siitä kuuluu kahden myllyn, kahden lämmitys- ja nestekiertojärjestelmän sekä kahden pumpun yhteiselle voimalle.

Nopea ja hiljainen kuin kuiskaus

Kaksi ammattimaista keraamista kahvimyllyä elektronisella säädöllä takaavat tarkan ja toimivan jauhatuksen myös tulevina vuosina.

Kahvi ja maito – täydellinen pari

GIGA 5 on JURAn ensimmäinen kahviautomaatti, joka on suunniteltu valmistamaan täydellistä caffe lattea. Täydellinen lopputulos saavutetaan kun maito ja kahvi virtaavat kuppiin yhtäaikaa. GIGA 5 osaa valmistaa kahvin ja lämmittää maidon samanaikaisesti. Tämä on ominaisuus, joka on aiemmin löytynyt vain hienoimpien baarien ja ravintoloiden ammattilaislaitteista. Ja vielä viimeiseksi kahvi saa kruunukseen annoksen maitovaahtoa.

Paljon ilmaa optimaaliseen suoritukseen

Laite tuottaa paljon lämpöä ja höyryä, koska siinä on kaksi voimakasta papumyllyä, kaksi pumppua ja kaksi lämpöjärjestelmää. Ylimääräinen ämpö ohjautuu automaattisesti ulos täysin uudenlaisen Venti Ports -ilmanvaihdon kautta. Samaa tietä raikas ilma pääsee laitteen sisälle. Toimintoja ohjaa elektronisesti säätyvä ilmastointijärjestelmä.

Jura Giga X3 Professional
impressa_xs9_classic

 

Noustaan ylemmälle tasolle

Uusi GIGA X3 Professional tarjoaa kaiken henkilökunnan tarvitseman isossa toimistossa tai tauko-huoneessa. Se pystyy tarjoamaan jopa 31 erikseen ohjelmoitavissa olevaa erikoiskahvia ja toiset 12 barista reseptiä napin painalluksella, mukaan lukien muodikk aan maitokahvin. Helppokäyttöisyyden lisäksi, laite vaati vain vähän vaivannäköä täytettäessä suurien papusäiliöitten, jotka voivat pitää sisällään jopa 1 kg verran papuja ja aromi-suojakuvun, ansiosta. Muut ominaisuudet pitävät sisällään valinnaisen kahvijauheen poisto-toiminnon, sekä hukkasäiliön.

Integroitu pesu- ja siivous-toiminto saadaan päälle napin painalluksella, joka vähentää päivittäin tarvittavan huoltotyön määrää. Laite tulee olemaan varma menestys henkilökunnan keskuudessa. Iso vesisäiliö ja suuri kahvipurunsäiliö mahdollistavat joustavan ja mobiilin käytön.

Teknologiat

31 erikoisuutta, sekä aloitusruutu, voidaan erikseen ohjelmoida tilaisuuteen tai asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Esimerkiksi, tuotteet voidaan uudelleennimetä ja järjestää käyttäjän mieltymyksien mukaan näytölle. Korkean suorituskyvyn keraaminen jauhin, jota säädellään sähköisellä moottorilla, takaa nopean, tarkan, tasaisen ja johdonmukaisen jauheen vuosiksi eteenpäin. Nerokkaana lisäominaisuutena, ilmanottoaukko kaksoisnokassa on sähköisesti säädettävissä asteittaisella askelmoottorilla. Kun haluat latte macchiaton, kone annostelee automaattisesti kuuman maidon, jonka jälkeen tulee, ilman keskeytystä, maitovaahto lasiin. Tämä ominaisuus säästää paljon arvokasta aikaa.

Puhdistus/hygienia

Helpon käytön ja ohjelmoitavuuden lisäksi, kone on suunniteltu olemaan todella helppo hoitaa. Integroidut siivouksen, puhdistuksen ja kalkinpoiston ohjelmat vähentävät tarvittavaa vaivannäköä minimiinsä ja takaavat TÜV-sertifioidun hygienian.

Monipuolinen yhdistelmäsuutin tekee erityisen hienoa maitovaahtoa

Ilmanottoa säädellään elektronisesti hammastetulla askelmoottorilla, mikä on nerokas ominaisuus. Kun teet latte macchiaton, laite valmistaa automaattisesti kuumaa maitoa ja välittömästi sen jälkeen maitovaahtoa sekä lopuksi kahvia. Tämä säästää arvokasta aikaa.

GIGA X3 valmistaa myös täydellistä caffè lattea. Salaisuus on siinä, että laite osaa sekoittaa juuri sopivan määrän maitoa ja kahvia valmistuksen aikana.

Laite myös lämmittää maidon ja valmistaa kahvin samanaikaisesti. Pisteeksi iin päälle se viimeistelee näyttävän kahvijuoman maitovaahdolla.

Värinäyttö

Laitteessa on selkeä värinäyttö jonka avulla käyttö, ohjelmointi ja huoltotoimet ovat todella helppo suorittaa.

Jura Giga X8 Professional
impressa_xs9_classic

 

Elegantisti viimeistelty huippusuoritukseen pystyvä GIGA X8 Professional valmistaa täydellisen kahvin ennätysajassa ainutlaatuisen speed-toiminnon ansiosta. Ihanteellisesti uutettuun kahviin sekoittuu koneen sisällä kuumaa vettä ohisyöttöputkesta. Vähäistäkään määrää kahvin aromia ei mene hukkaan valmistuksen aikana.

Jos kahvin uutosaika on liian pitkä, lisääntyy epämiellyttäviä ja kitkeriä makuja sisältävien ainesosien määrä kahvissa. Speed-toiminto ja aikaa säästävä intuitiivinen käyttöjärjestelmä tekevät GIGA X8 Professionalista ihanteellisen laitteen catering-käyttöön. Suurikokoinen vesisäiliö ja kahvinpurusäiliö mahdollistavat joustavan ja paikasta riippumattoman käytön.

Teknologiat

Kolmas lämpöyksikkö, thermoblock, lisää kuuman veden tuottoa merkittävästi. Sen ansiosta laite pystyy tehokkaasti valmistamaan täydellistä kahvia ennätyksellisen nopeasti. Kuuma vesi ohisyöttoputkesta ja vasta uutettu tuore kahvi sekoittuvat koneen sisällä. Speed-toiminto voidaan säätää erityisvaatimuksia vastaavaksi. Ei pelkästään aloitusnäyttö, vaan myös 29 erilaista valmistettavaa tuotetta, voidaan ohjelmoida tilaisuuden ja asiakkaan vaatimusten mukaisiksi. Mm. tuotteet voidaan nimetä ja järjestellä käyttäjän mieltymysten mukaisesti näytölle. Kaksi keraamista myllyä takaavat nopean, tarkan ja tasaisen jauhatuksen useiksi vuosiksi. Ne myös jauhavat 75 % aiempaa nopeammin.

Puhdistus/hygienia

Kuten käyttö ja ohjelmointi, myös laitteen puhdistus ja huolenpito on tehty erittäin helpoksi. Sisäänrakennetut huuhtelu-, puhdistus- ja kalkinpoisto-ohjelmat vähentävät laitteesta huolehtimiseen käytetyn ajan minimiin ja takaavat TÜV-sertifioidun hygieniatason.

Kaksi keraamista kahvimyllyä

Kaksi tehokasta ja korkealuokkaista kahvimyllyä, jotka on valmistettu erittäin kestävästä teknisestä keramiikasta, takaavat tarkan ja tasaisen jauhamisen vuodesta toiseen. Ne ovat uskomattoman nopeita, jopa 75 % nopeampia verrattuna aiempiin malleihin. Jauhatuskarkeus säädetään elektronisest

Monipuolinen yhdistelmäsuutin tekee erityisen hienoa maitovaahtoa

Ilmanottoa säädellään elektronisesti hammastetulla askelmoottorilla, mikä on nerokas ominaisuus. Kun teet latte macchiaton, laite valmistaa automaattisesti kuumaa maitoa ja välittömästi sen jälkeen maitovaahtoa sekä lopuksi kahvia. Tämä säästää arvokasta aikaa.

GIGA X8 valmistaa myös täydellistä caffè lattea. Salaisuus on siinä, että laite osaa sekoittaa juuri sopivan määrän maitoa ja kahvia valmistuksen aikana.

Laite myös lämmittää maidon ja valmistaa kahvin samanaikaisesti. Pisteeksi iin päälle se viimeistelee näyttävän kahvijuoman maitovaahdolla.

Värinäyttö

Laitteessa on selkeä värinäyttö jonka avulla käyttö, ohjelmointi ja huoltotoimet ovat todella helppo suorittaa.