Carimali Cento
carimali_cento1grcarimali_cento2gr

Cento 1GR on mitoiltaan pieni, mutta tehokas perinteinen espressolaite. Leveys vain 350mm ja integroitu kuppiteline.Carimalin esiuuttojärjestelmä helpottaa laadukkaan espresson valmistusta. Laitteessa on höyrypilli sekä kuumavesihana. Boileri 4L

Cento 2GR mallissa on leveä ja tilava kuppiteline. Carimalin esiuuttojärjestelmä helpottaa laadukkaan espresson valmistusta. Kaksihöyrypilliä, integroitu kuppiteline, näyttö sekä kahdelle eri annoskoolle säädettävä automaattinen kuumavesi tekevät laitteesta monipuolisen ja tehokkaan. Boilerin tilavuus 11L

Optiot:
– Kapselioptio (caffitaly)
– Automaattinen maidonvaahdottaja
– Värit musta ja valkoinen

Carimali Kicco
carimali_kicco 1grcarimali_kicco2gr

Carimali Kicco edustaa italialaista espressolaite laatua parhaimmillaan. Kicco on rakennettu laadukkaista ja kestävistä osista ammattilaisten vaativaan käyttöön.

Laitteen ohjelmoitava esiuutto varmistaa tasaisen espresson laadun. Vacuumi venttiili höyrypilleissä takaa ettei maitoa pääse vahingossa boileriin tai höyrypillin sisälle. Kuumalle vedelle kaksi säädettävää annoskokoa. 1 gruppoinen 8L boilerilla ja 2 gruppoinen 13,5L boilerilla.

Optiot:
– Kapselioptio (caffitaly)
– Suodatusveden lämpötilansäätö gruppo kohtaisesti
– Automaattinen höyrypilli lämpötilansäädöllä
– Automaattinen maidonvaahdottaja
– Valot (valkoiseen ja mustaan)

Carimali Diva 2GR
carimali_diva

Diva on huolella suunniteltu jokaista yksityiskohtaa myöten. Huippu laatu ja suorituskyky yhdistyvät tässä Carimalin premium luokan laitteessa. Valot yhdistettynä moderniin ulkonäköön tekevät laitteesta silmiä hivelevän.

Viisi kapasitiivista kosketusnäppäintä per gruppo, perfect point systeemi mahdollistaa suodatusveden lämpötilan säädön jokaiselle annokselle erikseen. Laitteen säädöt on helppo tehdä 2,8” TFT kosketusnäytön avulla.

Optiot: – Automaattinen höyrypilli lämpötilansäädöllä

 
Expobar G10 Mini Control
g-10_1gr   g-10_2gr

Expobar G10 Mini Control 1GR on compacti yksi kahvainen espresso laite 4 ohjelmoitavalla ja yhdellä vapaa-annos painikkeella. Laitteessa kuumavesihana sekä höyrypilli.Boilerin tilavuus 6L.

Expobar G10 Mini Control 2GR on compacti kaksi kahvainen espresso laite 8 ohjelmoitavalla ja kahdella vapaa-annos painikkeella. Laitteessa kuumavesihana sekä höyrypilli.Boilerin tilavuus 6L.

Optiot:
– Kapselioptio (caffitaly)
– Cappucinatore autom.maidonvaahdotin