Kahvikumppanit Oy on kahvilaitteiden myyntiin, huoltoon, asennukseen ja korjaustöihin erikoistunut yritys. Toimimme pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Palvelemme asiantuntevasti yritysasiakkaita ja kahvilayrittäjiä, jotka suunnittelevat kahvilaitteen hankintaa ja haluavat tuntea kahvin valmistamisen salat.

Kahvikumppanit Oy tarjoaa koulutus- ja suunnittelu- sekä kahviautomaatin huoltopalvelut. Opastamme kahvilaitteiden käyttöön, puhtauteen, säätöihin ja juomien valmistukseen liittyvissä asioissa sekä kerromme kahvin makuun ja menekkiin vaikuttavista tekijöistä.

Autamme myös, jos tarvitset jääpalakoneen, uunin, kylmälaitteen, astianpesukoneen tai astiastot.

Meillä on yhteensä yli 38 vuoden kokemus kahvialalta. Onko hankitalistalla kahviautomaatti toimistolle? Haluatko alkaa menestyväksi kahvilayrittäjäksi? Me voimme auttaa. Lue lisää koulutus- ja suunnittelupalveluistamme.

Tervetuloa keskustelemaan lisää kahvin valmistukseen ja kahvilaitteisiin liittyvistä asioista kanssamme! Sovi vierailu luonamme Jokimaan yrityspuistossa osoitteessa Temmikatu 1 A 1, 15700 Lahti, tai ota yhteyttä puhelimitse 0102799260.

Tyytyväinen asiakas on paras markkinointiviestimme, joten haluamme palvella asiakkaitamme hyvin nyt ja tulevaisuudessa. Tavataan hyvän kahvin merkeissä!

Yhteyshenkilöt

Markku Hietarinta
+358 (0)400 430 285
markku.hietarinta@kahvikumppanit.com

Veli-Matti Kälviäinen
+358 (0)45 868 3228
veli-matti.kalviainen@kahvikumppanit.com

Layer-28

Miksi kahvikumppanit?

Asiantunteva

Luotettava

Palveleva

 
Case Menestystarinat Oy

menestystarinat2

Menestystarinat Oy vaihtoi perinteisen kahvinkeittimen Kahvikumppaneiden Animo -kahvikoneeseen.

Suosikkini on espresso

Menestystarinat Oy on helsinkiläinen noin 10 vuotta toiminut sähköisen markkinoinnin asiantuntijayritys. Yrityksen tehtävänä on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään internetiä liiketoiminnassaan ja markkinoinnissaan.

Yrityksen toimitusjohtaja Ville Holm kertoo: ”Tunnustan, että olen hyvän kahvin ystävä. Kahvista ja kahvihetkistä on mukava nauttia yhdessä työkavereiden tai perheen kanssa. Oma suosikkini on lounaan jälkeinen iltapäiväespresso ripauksella sokeria.

Kahvikumppanit Oy toimitti toimistollemme Animo -kahvikoneen tammikuussa, minkä jälkeen kahvikone on ollut suuressa suosiossa. Kone jauhaa tuoreista kahvipavuista erittäin hyvää kahvia ja laadukkaita kahvijuomia. Kahvia ovat kehuneet sekä asiakkaamme että työntekijämme. Keskustelu kahvista toimii myös hyvänä keskustelunavauksena.

Eniten kululaskukuitteja kertyi toimiston kahvitarjoiluista

Animo -kahvikoneen tultua toimistollemme huomasin pian, että kululaskukuittien määrä väheni, mikä omalta osaltaan helpottaa hallinnollisten tehtävien hoitamista. Aiemmin eniten kululaskukuitteja kertyi nimenomaan toimiston kahvitarjoilusta.

Olemme koko toimistomme voimin tyytyväisiä yhteistyöhön Kahvikumppanit Oy:n kanssa, ja suosittelemme kysymään lisää hyvästä kahvista Kahvikumppanit Oy:stä!