Soita palvelunumeroomme: 010 2799 260

Yli 40 vuoden kokemuksella

Kaakaoautomaatti työpaikalle

Kaakaoautomaatti ei ole vain lasten iloksi – se voi tarjota aikuisille hetken rentoutumista ja makeaa piristystä työpäivään, sellaisen hieman arjesta poikkeavan hetken.

Kaakaoautomaatti ilahduttamaan työyhteisöä

Kaakaoautomaatti Työpaikalle

Kaakaoautomaatti ei ole vain lasten iloksi – se voi tarjota aikuisille hetken rentoutumista ja makeaa piristystä työpäivään, sellaisen hieman arjesta poikkeavan hetken. Valitsemalla oikeanlaisen kaakaoautomaatin, annat työyhteisöllesi mahdollisuuden nauttia maistuvasta kaakaohetkestä, joka lisää työhyvinvointia ja tuo makeaa iloa arkipäiviin.

Herkullinen kaakaoautomaatti työpaikallasi tuo makunautintoa arkeen. Kaakaoautomaatti ei ole vain lasten iloksi – se voi tarjota aikuisille hetken rentoutumista ja makeaa piristystä työpäivään, sellaisen hieman arjesta poikkeavan hetken. Valitsemalla oikeanlaisen kaakaoautomaatin, annat työyhteisöllesi mahdollisuuden nauttia maistuvasta kaakaohetkestä, joka lisää työhyvinvointia ja tuo makeaa iloa arkipäiviin.

Laadukas kaakaoautomaatti tarjoaa monipuolisen juomavalikoiman, joka täyttää erilaiset makumieltymykset. Kaakaolla on hyviä terveysvaikutuksia, se on sekä terveellistä, että ilahduttaa ja piristää työyhteisöäsi. Kaakaoautomaatti voi olla yksi niistä pienistä asioista, jotka tuovat iloa työympäristöön ja tekevät työpäivistä entistä herkullisempia.

Tee työpaikastasi makeampi paikka – hanki laadukas kaakaoautomaatti ja tarjoa työyhteisöllesi herkullisia kaakaohetkiä!

Suosituimmat kaakaotuotteet

Animo Optivend

Optivend instant laitteet ovat monipuolisia ja nopeita laitteita kun tarvitaan suuria määriä juomaa nopeasti.

Vaihtoehtoina on yhdestä säiliöstä 5 säiliön korotettuun versiooon joka valmistaa vaikka suoraan termossäiliöön halutun määrän. Yhden säiliön versio on tyylikäs laite, esimerkiksi kaakaon tarjoiluun.

Laitteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kosketusnäyttö tekee laitteesta tyylikkään sekä helpon käyttää. Automaattiset huuhtelu ohjelmat helpottavat laitteen ylläpitoa.

Osastot: 

Animo Optivend

Optivend instant laitteet ovat monipuolisia ja...

Ota yhteyttä