Yritys

YRITYS

KAHVIKUMPPANIT OY

Kahvikumppanit Oy on kahvilaitteiden myyntiin, huoltoon, asennukseen ja korjaustöihin erikoistunut yritys. Toimimme pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Palvelemme asiantuntevasti yritysasiakkaita ja kahvilayrittäjiä, jotka suunnittelevat kahvilaitteen hankintaa ja haluavat tuntea kahvin valmistamisen salat.

Kahvikumppanit Oy tarjoaa koulutusta ja auttaa kun suunnittelet laite hankintoja sekä kahvilaitteiden huoltopalvelut. Opastamme kahvilaitteiden käyttöön, puhtauteen, säätöihin ja juomien valmistukseen liittyvissä asioissa sekä kerromme kahvin makuun ja menekkiin vaikuttavista tekijöistä.

Yhteistyökumppaneiltamme löytyy myös jos tarvitset jääpalakoneen, uunin, kylmälaitteen, astianpesukoneen tai astiastot.

Meillä on yhteensä yli 40 vuoden kokemus kahvialalta. Onko hankitalistalla kahviautomaatti toimistolle? Haluatko alkaa menestyväksi kahvilayrittäjäksi? Me voimme auttaa.

Tervetuloa keskustelemaan lisää kahvin valmistukseen ja kahvilaitteisiin liittyvistä asioista kanssamme! Sovi vierailu luonamme Jokimaan yrityspuistossa osoitteessa Temmikatu 1 A 1, 15700 Lahti, tai ota yhteyttä puhelimitse 0102799260.

Tyytyväinen asiakas on paras markkinointiviestimme, joten haluamme palvella asiakkaitamme hyvin nyt ja tulevaisuudessa. Tavataan hyvän kahvin merkeissä!

Yhteyshenkilöt

Markku Hietarinta
+358 (0)400 430 285
[email protected]

Veli-Matti Kälviäinen
+358 (0)45 868 3228
[email protected]

Miksi Kahvikumppanit?

Asiantunteva

Luotettava

Palveleva