Soita palvelunumeroomme: 010 2799 260

Yritys

Kahvikumppanit Oy - Yritys

Meistä

Kahvikumppanit Oy

Kahvikumppanit Oy on kahvilaitteiden myyntiin, huoltoon, asennukseen ja korjaustöihin erikoistunut yritys ja toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Palvelemme asiantuntevasti yritysasiakkaita, kahvilayrittäjiä sekä hotelleja, jotka suunnittelevat kahvilaitteen hankintaa ja haluavat tuntea kahvin valmistamisen salat.

Kahvikumppanit Oy tarjoaa koulutusta ja auttaa kun suunnittelet laite hankintoja sekä kahvilaitteiden huoltopalvelut. Opastamme kahvilaitteiden käyttöön, puhtauteen, säätöihin ja juomien valmistukseen liittyvissä asioissa sekä kerromme kahvin makuun ja menekkiin vaikuttavista tekijöistä.

Yhteistyökumppaneidemme ansiosta tarjoamme myös jääpalakoneet, uunit, kylmälaitteet ja astianpesukoneet.

Meillä on yhteensä yli 40 vuoden kokemus kahvialalta. Onko hankitalistalla kahviautomaatti toimistolle? Haluatko alkaa menestyväksi kahvilayrittäjäksi tai haluatko tarjota hotellisi tai ravintolasi asiakkaille vain parasta kahvia, Me voimme auttaa.

Tervetuloa keskustelemaan lisää kahvin valmistukseen ja kahvilaitteisiin liittyvistä asioista kanssamme! Sovi vierailu luonamme Jokimaan yrityspuistossa osoitteessa Temmikatu 1 A 1, 15700 Lahti, tai ota yhteyttä puhelimitse 0102799260.

Tyytyväinen asiakas on paras markkinointiviestimme, joten haluamme palvella asiakkaitamme hyvin nyt ja tulevaisuudessa. Tavataan hyvän kahvin merkeissä!

Asiantunteva, luotettava, palveleva

Miksi Kahvikumppanit?

Menestystarinat Oy vaihtoi perinteisen kahvinkeittimen Kahvikumppaneiden Animo -kahvikoneeseen.

Menestystarinat Oy on helsinkiläinen noin 10 vuotta toiminut sähköisen markkinoinnin asiantuntijayritys. Yrityksen tehtävänä on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään internetiä liiketoiminnassaan ja markkinoinnissaan.

Yrityksen toimitusjohtaja Ville Holm kertoo: ”Tunnustan, että olen hyvän kahvin ystävä. Kahvista ja kahvihetkistä on mukava nauttia yhdessä työkavereiden tai perheen kanssa. Oma suosikkini on lounaan jälkeinen iltapäiväespresso ripauksella sokeria. Kahvikumppanit Oy toimitti toimistollemme Animo -kahvikoneen tammikuussa, minkä jälkeen kahvikone on ollut suuressa suosiossa. Kone jauhaa tuoreista kahvipavuista erittäin hyvää kahvia ja laadukkaita kahvijuomia. Kahvia ovat kehuneet sekä asiakkaamme että työntekijämme. Keskustelu kahvista toimii myös hyvänä keskustelunavauksena.

Animo -kahvikoneen tultua toimistollemme huomasin pian, että kululaskukuittien määrä väheni, mikä omalta osaltaan helpottaa hallinnollisten tehtävien hoitamista. Aiemmin eniten kululaskukuitteja kertyi nimenomaan toimiston kahvitarjoilusta.

Olemme koko toimistomme voimin tyytyväisiä yhteistyöhön Kahvikumppanit Oy:n kanssa, ja suosittelemme kysymään lisää hyvästä kahvista Kahvikumppanit Oy:stä!
MENESTYSTARINAT