Soita palvelunumeroomme: 010 2799 260

Yhteystiedot

Yhteystiedot Kahvikumppanit

Kahvikumppanit Oy

Yhteystiedot​

Kahvikumppanit Oy tarjoaa koulutusta ja auttaa kun suunnittelet laite hankintoja sekä kahvilaitteiden huoltopalvelut. Opastamme kahvilaitteiden käyttöön, puhtauteen, säätöihin ja juomien valmistukseen liittyvissä asioissa sekä kerromme kahvin makuun ja menekkiin vaikuttavista tekijöistä.

Tyytyväinen asiakas on paras markkinointiviestimme, joten haluamme palvella asiakkaitamme hyvin nyt ja tulevaisuudessa. Tavataan hyvän kahvin merkeissä!

Kysy tuotteista

  Yhteyshenkilöt

  Asiantunteva, luotettava, palveleva

  Miksi Kahvikumppanit?

  Menestystarinat Oy vaihtoi perinteisen kahvinkeittimen Kahvikumppaneiden Animo -kahvikoneeseen.

  Menestystarinat Oy on helsinkiläinen noin 10 vuotta toiminut sähköisen markkinoinnin asiantuntijayritys. Yrityksen tehtävänä on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään internetiä liiketoiminnassaan ja markkinoinnissaan.

  Yrityksen toimitusjohtaja Ville Holm kertoo: ”Tunnustan, että olen hyvän kahvin ystävä. Kahvista ja kahvihetkistä on mukava nauttia yhdessä työkavereiden tai perheen kanssa. Oma suosikkini on lounaan jälkeinen iltapäiväespresso ripauksella sokeria. Kahvikumppanit Oy toimitti toimistollemme Animo -kahvikoneen tammikuussa, minkä jälkeen kahvikone on ollut suuressa suosiossa. Kone jauhaa tuoreista kahvipavuista erittäin hyvää kahvia ja laadukkaita kahvijuomia. Kahvia ovat kehuneet sekä asiakkaamme että työntekijämme. Keskustelu kahvista toimii myös hyvänä keskustelunavauksena.

  Animo -kahvikoneen tultua toimistollemme huomasin pian, että kululaskukuittien määrä väheni, mikä omalta osaltaan helpottaa hallinnollisten tehtävien hoitamista. Aiemmin eniten kululaskukuitteja kertyi nimenomaan toimiston kahvitarjoilusta.

  Olemme koko toimistomme voimin tyytyväisiä yhteistyöhön Kahvikumppanit Oy:n kanssa, ja suosittelemme kysymään lisää hyvästä kahvista Kahvikumppanit Oy:stä!
  MENESTYSTARINAT