Soita palvelunumeroomme: 010 2799 260

Koulutus

Kahvikumppaneiden koulutuspalvelu

Kahvikumppaneiden koulutuksessa asiakas perehdytetään kahvilaitteen käyttöön ja puhdistukseen, kahvien valmistukseen sekä tuotteisiin ja niiden ominaisuuksiin. Asiakkaana voi olla yritysasiakas, joka suunnittelee kahvilaitteen hankintaa toimistoonsa tai kahvilayrittäjä, joka haluaa täydentää tai uudistaa kahvivalikoimaansa.

Kahviautomaatti hankitaan työpaikalle, jossa halutaan nauttia tuoretta, hyvää ja tasalaatuista kahvia tai muita maukkaita juomia. Helppokäyttöinen, kestävä ja toimintavarma kahviautomaatti on varma valinta työpaikalle kuin työpaikalle.

Ota yhteyttä Kahvikumppaneiden kahviasiantuntijaan puhelimitse 010 2799 260 tai sähköpostitse [email protected], niin tehdään kahvitauosta arjen luksusta.

Haluatko menestyä kahvilayrittäjänä? Haluatko tuntea kahvin valmistuksen salat?

Koulutuksen tarkoituksena on antaa kahvilayrittäjälle tietoja ja taitoja, joita hän tarvitsee menestyäkseen kahvilayrittäjänä. Koulutuksen aiheita ovat kahvin valmistaminen, kahvituotteet, kahvilaitteen huolto ja käyttö sekä puhdistus, palvelujen laatu ja tuotteiden tasalaatuisuus sekä kahvilayrittäjyys.

Tutustu myös suunnittelupalveluumme, jos haluat menestyä kahvilayrittäjänä. Ota yhteyttä koulutus- ja suunnitteluasioissa kahviasiantuntijaamme puhelimitse 0102799260 tai sähköpostitse [email protected], niin menestytään yhdessä!