Soita palvelunumeroomme: 010 2799 260

Yli 40 vuoden kokemuksella

Kahviautomaatti työpaikalle

Työpäivän tehokkuus ja viihtyvyys kietoutuvat yhteen, kun valitset kahviautomaatin työpaikallesi. Laadukkaasti valittu automaatti ei ainoastaan tarjoa herkullista kahvia, vaan myös tehostaa päivän kulkua, säästää aikaa ja luonnollisesti luo viihtyisää ilmapiiriä.

Kahviautomaatti tarjoaa yhteisöllisyyttä taukohetkiin

Kahviautomaatti työpaikalle

Työpäivän tehokkuus ja viihtyvyys kietoutuvat yhteen, kun valitset kahviautomaatin työpaikallesi. Laadukkaasti valittu automaatti ei ainoastaan tarjoa herkullista kahvia, vaan myös tehostaa päivän kulkua, säästää aikaa ja luonnollisesti luo viihtyisää ilmapiiriä. Valikoimamme kahviautomaatit työpaikalle eivät rajoitu pelkästään kahviin, vaan kahvipisteen kahviautomaatti tarjoaa kokonaisuuden, jossa on niin laite kuin juomavaihtoehtoja, jotka tyydyttävät jokaisen työntekijän makumieltymykset. Sijoitus laadukkaaseen kahviautomaattiin työpaikalle edustaa investointia työhyvinvointiin ja vahvistaa työyhteisön yhteenkuuluvuutta ja luo siistin työympäristön.

Kahvin tarjoaminen työpaikalla on helppo tapa välittää huolta ja arvostusta työntekijöitä kohtaan. Huolenpito henkilöstön hyvinvoinnista johtaa yleensä vastavuoroiseen sitoutumiseen ja positiiviseen ilmapiiriin yrityksessä. Asiakkaiden ja uusien työntekijöiden suuntaan hyvä kahvi voi toimia tehokkaana ensivaikutelmana. Laadukas kahvi jää mieleen ja saattaa olla ratkaiseva tekijä päätettäessä yhteistyökumppanista tai tulevasta työnantajasta.

Kahvikumppanien kahvipiste tarjoaa selkeän ratkaisun asiaan, joka vastaa kaikkiin yrityksenne tarpeisiin. Olipa kyse sitten perinteisestä suodatinkahvista, cappuccinosta, latteista tai espressosta, kahviautomaattimme tuovat monipuolisuutta kahvihetkiin. Laadukkaat kahviautomaatit työpaikalle mahdollistavat myös tee- ja kaakaohetket, jotta jokainen työntekijä löytäisi juoman oman makunsa mukaan.

Suosituimmat kahvilaitteet

Kahviautomaatti työpaikalle luo hyvinvoivan yhteisön

Sanotaan, että hyvinvoivan työyhteisön tunnistaa kahvitauoilta kuuluvasta puheensorinasta ja iloisesta naurusta.

Kuuma kuppi kahvia, joka valmistuu nopeasti, pitää työntekijät ja asiakkaat pirteänä niin henkisesti kuin fyysisestikin. Kahvitauot muodostavat merkittävän osan kehon ja mielen palautumista työpäivän keskellä.

Usein Kysytyt Kymykset

Hintahaarukka on 800€ – 30 000€.
Tutustu laajaan kahviautomaattien valikoimaamme eri tarpeisiin ja budjetteihin.

Hintamme alkavat 800€:sta.
Kattavan valikoimamme ansiosta löydät täydellisen kahviautomaatin työpaikallesi.

Leasing-hinnat alkavat muutamasta kymmenestä eurosta kuukaudessa, mikä mahdollistaa joustavan ja kustannustehokkaan ratkaisun.

Lisätietoja löydät palveluistamme.

Espresso valmistetaan erityisesti espressoon tarkoitetusta kahvista.
Laadukkaat espressopavut löydät meiltä.

Käytä aina raikasta ja puhdasta vettä sekä huolehdi laitteiden puhtaudesta.
Lisätietoja parhaan kahvin valmistuksesta löydät koulutuspalveluistamme.

Pavuista jauhavat automaatit takaavat aina tuoreen kahvin.
Tutustu kahvikoneidemme laajaan valikoimaan.

Kauramaito toimii joissain laitteissa.
Tarkista yhteensopivuus valitsemasi kahvikoneen ohjeista.

 

Laadukkaista komponenteista kasattu laite.
Tutustu manuaalisiin espressolaitteisiimme valitaksesi parhaan.

Ota yhteyttä