Soita palvelunumeroomme: 010 2799 260

ANIMO Optifresh Bean Touch Kahviautomaatti

Animo Optifresh Bean Touch kahviautomaatti tarjoaa maistuvaa, tuoretta suodatinkahvia vastajauhetuista pavuista ja valikoima erilaisia juomia, jotka valmistuvat yhdellä kosketusella. OptiFreshin käyttäminen ja ylläpitäminen on helppoa.

Lataa esite ja lue enemmän tuotteesta!

SKU 13c68c6b1cf8 Osastot: , Tag

Kuvaus

Animo Optifresh Bean Touch kahviautomaatti tarjoaa maistuvaa, tuoretta suodatinkahvia vastajauhetuista pavuista ja valikoima erilaisia juomia, jotka valmistuvat yhdellä kosketusella. OptiFreshin käyttäminen ja ylläpitäminen on helppoa. Käytössä on 24 helposti ohjelmoitavaa juomavaihtoehtoa. Lisäksi voit säätää juoman voimakkuutta oman makusi mukaan. Kuppialustan korkeutta voidaan säätää ja se sopii myös termospulloille. Kuumalle vedelle on oma ulostulo jolloin kahvipisaroita ei pääse veden joukkoon.

OptiFresh on valmistettu laadukkaista osista ja testattu huolellisesti. Tuloksena on luotettava laite, joka tarvitsee hyvin vähän ylläpitoa. Suodatinrullien sijaan OptiFreshissä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kestosuodatin, mikä vähentää jätteen määrää ja parantaa suorituskykyä. Laadukkuutta edustaa myös OptiFresh Bean kahvimylly joka on valmistettu Sveitsissä ja varustettu keraamisilla terillä, jotka kestävät koko laitteen käyttöiän. Automaattisten puhdistusohjelmien ansiosta laite pysyy helposti puhtaana ja kahvi tuoreena.
OptiLight-valaistuksella voit muuttaa laitteen ulkonäköä oman tyylisi mukaan.

OptiLight-valaistuksella voit muuttaa laitteen ulkonäköä oman tyylisi mukaan. Laitteen ovi voidaan valita tilaan sopivan värisenä esim, Valkoinen, Musta, Ruskea, Punainen ym.

Lisävarusteet:
– Rahalukko (tasaraha ja palauttava)
– Alakaappi (leveällä tai kapealla tasolla)
– Alakaappi kylmällä vedellä
– Kuppiteline

Tutustu Myös

Kysy tuotteista