Soita palvelunumeroomme: 010 2799 260

AQA drink 20 CAS vesiautomaatti

Raikasta ja puhdasta vettä.

SKU 9e7e28ae688c Osastot: ,

Kuvaus

AQA drink Pro 20 CAS juoma-automaatti on saatavilla myös kosketusvapaana, jolloin juoma-automaatissa on IR tunnistin (etätunnistin) ja ihmisen täytyy laittaa käsi tunnistimen läheisyyteen siihen kohtaan jollaista vettä hän haluaa.

-Juomavesi-automaatti on varustettu magnesiumin mineralisoidulla vedellä Protect Care -suodattimella ja ultrasuodatuskalvolla hygieenistä turvallisuutta varten. Suodattaa mm. mikromuovit.

– Vesiannostelijan tuloaukossa on varmistuksena integroitu uv-lamppu tappamaan mahdolliset bakteerit.

– Suositeltu n. max. 20 l/h vedenkulutukseen

– Juomavesi optiot:
Jäähdyttämätön luonnollinen mutta suodatettu, Jäähdytetty, Jäähdytetty hiilihapotettu
– Jalustalla tai ilman
– Mg+ teknologia* bakteerisuodattimella
– Väri valkoinen
– Luja rakenne
– Helppo käyttöönotto
– Yksinkertainen suodatinpatruunan vaihto
– Mineralisoi vettä arvokkaalla magnesiumilla
– Suojaa laitteita kalkilta, vähentää klooria ja raskasmetalleja sekä bakteereja ja mikromuoveja.

*BWT hyödyntää uutta, palkittua ja patentoitua Mg2+ -teknologiaa ja lisää suodatettuun hanaveteen magnesiumia. Magnesium parantaa makua ja veden terveysominaisuuksia. Magnesiumilla rikastettu vesi on maultaan tasapainoista, luonnollista ja raikasta.

Magnesiumin suositeltu päiväannos on noin 300 mg, stressiä aiheuttavissa tilanteissa saannin tulisi olla vielä suurempi. Kun juot 2 litraa Mg2+ suodatettua vettä ihminen saa samassa 20 % suositellusta magnesiumin päiväannoksesta.

Magnesium aktivoi entsyymijärjestelmiä, jotka ovat erittäin tärkeitä energiametabolismimme kannalta. Riittävä määrä magnesiumia kehossa kohentaa sekä fyysistä että psyykkistä suorituskykyä merkittävästi, siinä missä magnesiumin puute taas johtaa väsymykseen, jännittyneisyyteen, ahdistukseen ja hitauteen. BWT Mg 2+-teknologia auttaa ihmistä saavuttamaan päivittäiset magnesium tarpeet.

Tutustu Myös

ANIMO OptiBean X

Halusitpa juoda espressoa, kahvia, erikoiskahveja tai...

Kysy tuotteista