Soita palvelunumeroomme: 010 2799 260

Jura We 6

Vesisäiliö jonka tilavuus on 3 l, papusäiliö, johon mahtuu 500 g kahvipapuja ja kahvinporosäiliö, johon mahtuu 25 annosta, tekevät tyylikkäästä ammattilaistasoisesta kahvikoneesta ihanteellisen ratkaisun paikkoihin, joissa nautitaan päivittäin noin annosta 30 erikoiskahveja.

SKU ea78b8338a60 Osastot: ,

Kuvaus

Kahvi vapauttaa mielet ja simuloi luovuutta. Uusi WE6 valmistaa asiantuntevasti täydellisen valikoiman kahviklassikoita ristrettosta ja espressosta café crèmeen.

Vesisäiliö jonka tilavuus on 3 l, papusäiliö, johon mahtuu 500 g kahvipapuja ja kahvinporosäiliö, johon mahtuu 25 annosta, tekevät tyylikkäästä ammattilaistasoisesta kahvikoneesta ihanteellisen ratkaisun paikkoihin, joissa nautitaan päivittäin noin annosta 30 erikoiskahveja. Innovatiiviset teknologiat mullistavat kahvin nauttimisen. Koneen etupuolella olevat painikkeet ja moderni TFT-näyttö tekevät käytöstä uskomattoman helppoa, kokemattomillekin käyttäjille.

Uusimmilla teknologioilla luodaan täydellinen nautinto

WE6 tarjoaa 8 erilaista erikoiskahvia. JURA on parantanut entisestään lyhyiden erikoiskahvien täydellistä uuttoprosessia, jolloin WE-malliston koneilla pystyt valmistamaan joka kerta ammattibaristan standardien mukaista kahvia. Kuusitasoinen AromaG3 kahvimylly takaa sen, että kahvi tulee jauhettua optimaalisesti. Kahvimylly jauhaa aina tuoreet pavut nopeasti mutta samalla riittävän hienovaraisesti säilyttäen aromit. Säädettävään uuttoyksikköön mahtuu 5 – 16 grammaa kahvia, ja sillä varmistetaan aina optimaaliset uutto-olosuhteet. JURA:n kehittämä Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimoi uuttoajan. Kun haluat valmistaa ristretton tai espresson, se pakottaa kuuman veden jauhetun kahvin läpi lyhyin välein.

TÜVin sertifioima hygieniatakuu

Puhtaus ja hygienia ovat olennaisen tärkeitä työpaikalla, jolloin sisäänrakennetut huuhtelu- ja puhdistusohjelmat yhdessä erityisesti JURA:n kahvikoneita varten kehitettyjen puhdistustuotteiden kanssa varmistavat täydellisen hygienian napin painalluksella – se on jopa TÜV Rheinlandin sertifioima, jolloin WE6 on erinomainen valinta tiloihin, joissa toimitaan HACCP* -järjestelmän mukaisesti.

Niin yksilöllinen kuin omat vaatimuksesikin

Koska vaatimukset vaihtelevat tilanteesta toiseen, WE6-koneessa on tarjolla monia ohjelmointi- ja räätälöintivaihtoehtoja. Jauhetun kahvin ja veden määrä voidaan mukauttaa vastaamaan henkilökohtaisia mieltymyksiä sekä käytettyjen kuppien ja lasien kokoa. Määrätyt erikoiskahvit voidaan myös asettaa etusijaIle ottaen samalla muita pois käytöstä. Haluttaessa käytössä on useita toimintatiloja, jotka sallivat esiasetusten ja kupin koon muuttamisen ainoastaan syöttämällä määrätty näppäinyhdistelmä. Tällä estetään mahdolliset virheet.

Tutustu Myös

ANIMO OptiBean X

Halusitpa juoda espressoa, kahvia, erikoiskahveja tai...

Kysy tuotteista