Soita palvelunumeroomme: 010 2799 260

Jura X8 Platinum

Luja ja monipuolinen ammattilaisen kahviratkaisu.

X8 on uskomattoman monipuolinen: se pystyy valmistamaan täyden valikoiman maidolla ja maitovaahdolla viimeistelyjä erikoiskahveja.

Innovatiivinen AromaG3–kahvimylly jauhaa tuoreet pavut jokaista kahvijuomaa varten, juuri oikealla karkeusasteella. Mylly on suunniteltu toimimaan suurella nopeudella ja tarkkuudella säilyttäen samalla papujen täydet aromit.

 

SKU a16a2946d328 Osastot: ,

Kuvaus

Luja ja monipuolinen ammattilaisen kahviratkaisu

X8 on uskomattoman monipuolinen: se pystyy valmistamaan täyden valikoiman maidolla ja maitovaahdolla viimeistelyjä erikoiskahveja.

Innovatiivinen AromaG3–kahvimylly jauhaa tuoreet pavut jokaista kahvijuomaa varten, juuri oikealla karkeusasteella. Mylly on suunniteltu toimimaan suurella nopeudella ja tarkkuudella säilyttäen samalla papujen täydet aromit. Pulse Extraction Process (P.E.P.®) varmistaa optimaalisen uuttoajan lyhyille erikoiskahveille ja tuottaa aistit räjäyttävän makukokemuksen ristrettoa ja espressoa valmistettaessa. X8-koneessa on kaksoissuutin, jonka korkeus on säädettävissä, jolloin hienovaahtoteknologian ansiosta sillä voidaan valmistaa täydellisiä, trendikkäitä erikoiskahvijuomia, jotka sisältävät maitoa ja maitovaahtoa.

Kaikki säätimet ovat X8-koneessa etupuolella, selkeästi näkyvillä ja helposti käytettävissä. Myös vesisäiliö ja papusäiliö voidaan täyttää edestä. Jotta estetään asiaton käyttö, vesisäiliö ja papusäiliö on vakiona varustettu lukitusmekanismilla. Tippakaukalo ja kahvinpurusäiliö on ergonomisesti suunniteltu, ja ne voidaan ottaa ulos koneesta yhdellä kädellä, jolloin niiden tyhjennys tapahtuu nopeasti ja siististi.

Säätimistä näkyy käyttökonseptin selkeys. Pystysuoran TFT-näytön ja suurikokoisten, helposti tunnistettavien valmistuspainikkeiden ansiosta käyttö on erittäin yksinkertaista, ensikertalaisillekin. Valmistus- ja huoltopainikkeet voidaan kytkeä pois päältä haluttaessa estää ei-toivottu uudelleenohjelmointi tai vahingossa tapahtuva käyttö silloin, kun konetta puhdistetaan.

TÜV-sertifioitu hygieniatakuu

X8-kahvikoneen huolto on aivan yhtä intuitiivista kuin sen käyttökin. Sisäänrakennetut huuhtelu- ja puhdistusohjelmat käytettynä yhdessä alkuperäisten JURA-hoitotuotteiden kanssa takaavat TÜV-sertifioidun hygienian ja puhtauden. X8-koneen maitojärjestelmänkin puhdistus on automatisoitu, ja se tapahtuu napin painalluksella. Lujatekoinen kaksoissuutin voidaan helposti irrottaa. Kaksoissuuttimen etupuolelle sijoitettuihin maitosuuttimiin pääsee helposti käsiksi, ja tarvittaessa niiden vaihtaminen on helppoa.

Tutustu Myös

Kysy tuotteista